Tablou Canvas Lacul Oeschinen

54 lei165 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Lacul Oeschinen este un lac din Bernese Oberland, Elveția, la 4 kilometri est de Kandersteg, în valea Oeschinen.

La o altitudine de 1.578 de metri, are o suprafață de 1.1147 kilometri pătrați. Adâncimea sa maximă este de 56 de metri (184 ft). Lacul este alimentat printr-o serie de pârâuri de munte care se scurg subteran. Apa apoi revine la suprafață formând lacul Oeschibach. O parte din acestă apă este capturată pentru producția de energie electrică și pentru alimentarea cu apă a Kandersteg.

În observațiile din 1931 până în 1965, înălțimea suprafeței lacului a variat între 1.566,09 m și 1,581,9 m. Variația medie sezonieră a fost de 12,2 metri (septembrie / aprilie). Lacul este în general înghețat în decursul a cinci luni, din decembrie până în mai. Din 2007, lacul face parte din situl patrimoniului mondial UNESCO.

Info tehnice canvas

Iubești fotografiile, la fel și noi. De aceea, imprimăm pe pânză de satin premium cu cerneluri eco-solvent sau UV de cea mai bună calitate. Pânza este montată pe o rama de lemn de 2 cm grosime. 

În final, tabloul este prevăzut cu o agățătoare de metal pe spate. În pachet vei găsi deasemenea și o punguliță cu diblu cu șurub pentru perete și cuițe în cazul în care vrei să montezi tabloul pe o suprafață de lemn.