Tablou “Ochi albaștri” (90x45cm)

118 lei TVA inclus

Ochi albaștri

În stoc

Când e cadoul perfect?
Ai scăpat de mobila veche, ai regândit și reamenajat întreaga casă, dar parcă acum pereții sunt prea goi. Lipsește o pată de culoare, ceva care să meargă bine cu celelalte culori din cameră. Dacă în camera ta predomină culori precum crem, galben, portocaliu sau maro, poți folosi accente albastre pentru accesorii și acest poster simplu, dar sofisticat în același timp. Deoarece el este destul de lung, recomandăm să fie plasat deasupra canapelei, a patului sau a unei comode joase.

Sugestie de cadou extra
Se potrivește perfect cu un ceas personalizat, care poate să aibă ca fundal aceeași imagine sau ne poți trimite tu poza favorită, care să se potrivească perfect cu nuanțele din acest poster. Poți de asemenea să completezi decorul camerei cu unul sau mai multe postere, pe lângă posterul Ochi Albaștri. Trimite-ne imaginile dorite și noi le transformăm în postere.

Ce mai trebuie să știi
Printul este executat pe plăci din spumă rigidă de PVC de înaltă performanţă, cu o imprimantă UV de rezoluție mare (1440 dpi). Printurile UV prezintă o imagine de o calitate excepțională și culori saturate.

Tablourile sunt prevăzute cu bandă dublu adezivă pe spate.

Acest produs se execută la comandă.
Dimensiune: 90cm lățime și 45cm înălțime
Termen de execuție și expediție: 1-5 zile de la comandă (în funcție de nr. comenzilor aflate în producție la momentul comenzii)

Imaginea aceasta are licență CC0 1.0 Universal (CC0 1.0)

Additional Information

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou “Ochi albaștri” (90x45cm)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *