Tablou ”Venezia” (100x70cm)

190 lei TVA inclus

În stoc

SKU: PFV100X70 Categorie: Etichete: , ,

Când e cadoul perfect?
Ai fost de curând în “Orașul iubirii” sau visezi la un weekend romantic acolo? Ce metodă mai bună de a te simți în mijlocul gondolelor și al podulețelor care traversează numeroasele canale, decât un tablou cu frumoasa Veneție la tine în cameră? Un colț de oraș care inspiră eleganța tipic italiană și aduce un plus de stil în orice încăpere.

Sugestie de cadou extra
Se potrivește perfect cu un ceas personalizat, care poate să aibă ca fundal aceeași imagine sau ne poți trimite tu poza favorită, care să se potrivească perfect cu nuanțele din acest poster. Poți de asemenea să completezi decorul camerei cu unul sau mai multe postere, pe lângă posterul Venezia. Trimite-ne imaginile dorite și noi le transformăm în postere.

Printul este executat pe plăci din spumă rigidă de PVC de înaltă performanţă, cu o imprimantă UV de rezoluție mare (1440 dpi). Printurile UV prezintă o imagine de o calitate excepțională și culori saturate.

Tablourile sunt prevăzute cu bandă dublu adezivă pe spate.

Acest produs se execută la comandă.
Dimensiune: 100cm lățime și 70 cm înălțime
Termen de execuție și expediție: 1-5 zile de la comandă (în funcție de nr. comenzilor aflate în producție la momentul comenzii)

Imaginea aceasta are licență CC0 1.0 Universal (CC0 1.0)

Additional Information

Greutate1 kg
Dimensiuni100 × 700 × 10 cm
Orientare

Portrait

Tip produs

Tablou

Tip rama

Fara rama