Tablou “Orange woman” (100x40cm)

109 lei TVA inclus

Orange woman

În stoc

Cand e cadoul perfect?
Te uiți de ceva vreme la peretele acela gol și nu găsești un tablou simplu, dar totodată complex, care să emane o senzualitate subtilă care să îl întregească? Știm exact la ce te gândești; de aceea, am printat pentru tine acestă imagine care va fura cu siguranță o privire de la fiecare musafir care îți va trece pragul. Culorile neutre, alături de pata de culoare portocalie – centrul de greutate al compoziției – fac din această imagine o alegere inspirată pentru un living nonconformist sau un dormitor elegant.

Sugestie de cadou extra

Se potrivește perfect cu un ceas personalizat, care poate să aibă ca fundal aceeași imagine sau ne poți trimite tu poza favorită, care să se potrivească perfect cu nuanțele din acest poster. Poți de asemenea să completezi decorul camerei cu unul sau mai multe postere, pe lângă posterul Orange Woman. Trimite-ne imaginile dorite și noi le transformăm în postere.

Ce mai trebuie să știi
Printul este executat pe plăci din spumă rigidă de PVC de înaltă performanţă, cu o imprimantă UV de rezoluție mare (1440 dpi). Printurile UV prezintă o imagine de o calitate excepțională și culori saturate.

Tablourile sunt prevăzute cu bandă dublu adezivă pe spate.

Acest produs se execută la comandă.
Dimensiune: 100cm lățime și 40cm înălțime
Termen de execuție și expediție: 1-5 zile de la comandă (în funcție de nr. comenzilor aflate în producție la momentul comenzii)

Imaginea aceasta are licență CC0 1.0 Universal (CC0 1.0)

Additional Information

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou “Orange woman” (100x40cm)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *