Reducere!

Calendar personalizat, 12 luni, 50×50 cm

58 lei 46 lei TVA inclus

Calendar personalizat cu 12 poze dragi.

În stoc

Pentru a putea adăuga poze la comandă trebuie sa fii autentificat. Poți face comanda și fără a avea cont, urmând a trimite pozele ulterior pe e-mail.

Login

Când e cadoul perfect?
Este persoana pentru care fotografiile sunt amintiri dragi, peste care se uită adesea pentru a retrăi clipele frumoase. Este genul acela de om care face sute de poze în vacanță, care povestește un an întreg despre locurile în care a fost, mereu cu zâmbetul pe buze. Sau pentru care evenimentele personale, pe care a avut ocazia de a le împărtăși cu cei dragi sunt cele care contează.

Poți să îi faci bucurie de ziua sa de naștere, pregătindu-i un calendar cu poze din acea vacanță, pe care cu siguranță le găsești pe profilul său de Facebook. În cazul în care dorești să folosești poze de pe profilul tău de Facebook sau Instagram, ai opțiunea de a te loga și a alege pozele direct de acolo, fără să fie nevoie să le descarci.

Sugestie de cadou extra
Setul de 5 mini tablouri magnetice este de asemenea unul dintre cele mai apreciate cadouri pentru iubitorii de poze. Mini tablourile se realizează cu pozele trimise de tine și pot fi puse pe frigider. Află mai multe!

Ce mai trebuie să știi?
Calendarul are o dimensiune de 50×50 cm și este printat pe material de cea mai bună calitate, la rezoluție fotografică.

Calendarul are opacitate ridicată datorită finisării mate, pentru ca materialul să nu reflecte lumina și să ofere o imagine în culori bogate și detalii fine. Este dotat cu proprietăți excelente de imprimare, rezistență superioară la chimicale și umezeală, deci nu va fi o problemă dacă acest calendar va fi pus în bucătărie.

Suportul pe care tipărim este un film din polipropilenă. Este rezistent la tensionare și foarte stabil dimensional, ideal pentru astfel de lucrări din perspectiva aspectului și a calității printului. Are o greutate de 320g/mp.

Additional Information

Greutate1 kg
Dimensiuni50 × 10 × 10 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calendar personalizat, 12 luni, 50×50 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *