Publicat pe Lasă un comentariu

Un metru de bere, te rog! Pardon, de poze…

Daca n-ai stiut inca iti spunem acum. Ne place berea. Blonda, bruna, la sticla, draft, halba, la metru. Oricum.

Si cum ideile faine vin intotdeauna impreuna cu o bere rece, de obicei la pub-ul nostru preferat (Old Lady’s Pub din Arad), in timp ce savuram un metru de bere, ne-am zis: “Hei, daca exista bere la metru, de ce sa n-avem si poze la metru”. Si ne-am apucat de treaba. Ce-a iesit?

Poze la metru
Poze la metru

Un cadou fain, zicem noi, pe care il poti darui cuiva drag sau il poti folosi acasa sau la birou. De fapt este un print pe material plastic. Dar cred ca urmatoarele poze sunt mai semnificative decat descrierile.

Cat te costa? Doar 39 de lei (uita de TVA pentru ca firma noastra este neplatitoare de TVA) si le poti comanda de aici

Publicat pe

De ce SocialPrint.ro?

Pentru ca este cel mai simplu si funny mod de a-ti surprinde prietenii, colegii, parintii, bunicii, colegii, copii, seful sau sefa, iubitul sau iubita, sau chiar pe tine 🙂 cu un cadou pentru aproape orice fel de ocazie.

Dealtfel, nu cred ca ai neaparat nevoie de o ocazie speciala pentru a darui cuiva ceva.

Ti-ai pus vreodata intrebarea: Oare ce cadou sa-i luam de data asta? Are de  toate.

Inseamna ca ai ajuns unde trebuie.

Exact cum observi si in sloganul nostru “Transforma pozele in cadouri pentru cei dragi” ideea este foarte simpla. Hai sa luam un exemplu concret: Ai un coleg la birou caruia vrei sa-i daruiesti un cadou si chiar nu mai stii ce anume sa-i cumperi. Probabil ca esti si prieten pe Facebook cu el. Poti folosi pozele din contul lui de Facebook pentru a crea un cadou la care cu siguranta nu se va astepta.